vissza

Ancsin Attila

  • Facebook Social Icon
  • Black Instagram Icon

A fényképezés azon szegletéből örökítünk meg pillanatokat, ahol az érzelmek, a meghittség, s egy cseppnyi kaland is megjelenik. Egy esküvői fotózás alkalmával, ezt mind tetten érhetjük, s annál csodásabb érzést nem kaphatunk, amikor az elkészült képeiteket átadhatjuk. Adni öröm, s mi szeretünk adni! Elismerjük, hogy alkotni csak érzelemmel lehet! Keressetek bátran esküvőtök megörökítésére!

Mi esküvői fotózsurnalisztikával foglalkozunk. Magyarországon elterjedőben lévő fotógráfiai irányzat, végig követi a menyegzőt, az első percétől kezdve az utolsókig elmeséli annak minden fontos mozzanatát, mint egy szépirodalmi regényben. Így minden meghívott és távolmaradó fel tudja idézni, át tudja élni az eseményeket. Vagy úgy is mondhatnám, hogy én ezt nevezem a kötelező fotókon kívüli "Fűszernek", ami életre kelti az átadott anyagot.

Immáron több éve boldog házasságban élünk, egy fiúgyermek szülei vagyunk, s azóta se múlt el nap, hogy ne gondolnánk arra, hogy tudnánk meglepni barátainkat, rokonainkat. Nem tudunk egy helyben maradni, imádunk fotózni, szervezkedni!

Szenvedélyes Párokat keresünk, mint amilyenek mi is vagyunk.

Show More


 

info@maef.hu
 

REFERENCIÁK

Fruska bisztró, esküvői helyszín Budapesten

© 2019 Magyar Esküvőfotósok

LEZÁRT FOTÓPÁLYÁZATAINK

PARTNEREINK

Canon, Pentax, Ricoh, Sigma és Tamron hivatalos márkaszerviz