vissza

Horváth Krisztián

  • Facebook Social Icon
  • Black Instagram Icon

 

Az esküvő fotózás a fényképész munkásságom fő profilja. Az esküvő napja egyedi, megismételhetetlen, életre szóló élmény, amelyet úgy kapok lencsevégre, hogy a képeket visszanézve az emlékeket újra átélhessék a házaspárok.

A kreatív fotózás során elsősorban inspirálni szeretem a párokat, hogy olyan helyszínt találjunk, ami közel áll hozzájuk és ott önmagukat adhatják. Az őszinte romantikus pillanatok, a bohém vidám percek megörökítésére törekszem, és kerülöm a mesterkélt, klisés beállításokat. Az esküvő napján is kreatívan és alaposan  dolgozom, törekszem az összes fontos pillanatot lencsevégre kapni. Szolgáltatásaim között szerepel a jegyes fotózás is, ugyanis ez egy nagyon jó lehetőség arra, hogy jobban megismerjük egymást, összebarátkozzunk, így az esküvői fotózáson is oldottabban engedjenek közel a meghitt pillanatokban. Aki nem érzi magát fotogénnek, megtapasztalja azt, hogy róla is készülhet olyan fénykép, amit aztán szívesen oszt meg családtagjaival és ismerőseivel.

 

Jelenleg Zala megyében, Gyenesdiáson élek. Kedvenc környezetem a Balaton környéke, de nagyon szívesen vállalok fotózást Magyarország teljes területén.

 

Várom minden kedves jegyespár ajánlatkérését, kedvező csomagajánlataim közül egyedi igények szerint megtaláljuk a személyre szabott fotós szolgáltatást.

Show More


 

info@maef.hu
 

REFERENCIÁK

Fruska bisztró, esküvői helyszín Budapesten

© 2019 Magyar Esküvőfotósok

LEZÁRT FOTÓPÁLYÁZATAINK

PARTNEREINK

Canon, Pentax, Ricoh, Sigma és Tamron hivatalos márkaszerviz