vissza

Kőhidai Szabolcs

  • Facebook Social Icon
  • Black Instagram Icon

 

Kőhidai Szabolcs vagyok, a fotózás a munkám és egyben a hobbim is. Köszönöm, hogy megnézted a fotóimat. Amennyiben el tudod képzelni azt, hogy én fotózom az esküvőtöket, akkor biztosan jobban meg fogjuk ismerni egymást.

Ha az ismerkedést most akarod elkezdeni, akkor olvass tovább. Megtudhatod mit gondolok a munkámról és azt hogyan kerültem ide, erre az oldalra. 

"A munka a láthatóvá tett szeretet. Ha nem tudsz szeretettel munkálkodni, hanem csak utálattal, akkor jobb ha otthagyod a munkádat és leülsz a templom kapuja elé és alamizsnát kérsz azoktól, akik örömmel munkálkodnak. Mert ha közönnyel sütöd a kenyeret, keserü kenyeret sütsz, amely az ember éhének csak a felét mulasztja el. Ha utálattal sajtolod a szőlőt, utálatod mérget párol a borba. Énekelje bár úgy mint az angyalok, ha nem szeretsz énekelni, dalod süketté teszi az emberek fülét a nappal és az éjszaka hangjaira." Khalil Gibran 

 

Én nem vagyok ilyen ékesszóló, de remélem látod a képeimen a szeretetet. 

A Magyar Esküvőfotósok oldalára úgy kerültem, hogy elindultam a fotóversenyükön és az egyik kedvenc képem kategóriagyőztes lett az idén. Ezért úgy gondoltam, hogy megmutatom több képemet is ezen az oldalon. Be kell valljam, a tavalyi versenyhez is van kötődésem. Az egyik zsűritag a verseny után felkért az esküvője fotózására. Nagy elismerésnek és megtiszteltetésnek tartok egy ilyen felkérést. Tehát a tavalyi versenyen én voltam a titkos befutó, amiről eddig csak nagyon kevesen tudtunk. Így már jóval többen :-).

 

Szép napot!


 

Show More


 

info@maef.hu
 

REFERENCIÁK

Fruska bisztró, esküvői helyszín Budapesten

© 2019 Magyar Esküvőfotósok

LEZÁRT FOTÓPÁLYÁZATAINK

PARTNEREINK

Canon, Pentax, Ricoh, Sigma és Tamron hivatalos márkaszerviz