vissza

Lukácsi Alpár

  • Facebook Social Icon
  • Black Instagram Icon

Barátságos, humoros, energikus, figyelmes. Talán ez a négy tulajdonság az, ami legjobban leír, s amit mindenki lát rajtam egy eseményen.

 

2011-ben ballagásom alkalmából vásároltam az első fényképezőgépem, s azóta a hobbimmá vált a fotózás. Az évek során felkértek kisebb események fotózására, majd dolgoztam egy rendezvény szolgáltatási céggel, akiknek hála megtapasztaltam az esküvők varázslatos hangulatát. 2015-ben végleg eldöntöttem: Eseményfotós leszek! Attól a naptól kezdve ez a szakmám. Minden egyes eseményre jókedvvel, pozitív energiával tele megyek. Hálás vagyok, hogy megadatott nekem a lehetőség, hogy a munkám egyben a hobbim is, sőt már egyfajta életstílus legyen. Néhai nagytatám példáját követve megtanultam szeretni, értékelni és jókedvvel, teli pozitivitással végezni a munkám. Minden esemény minden percében keresem az egyedi pillanatokat, az érzelmeket, az örömöt, a sírást, a nevetést, az ölelést, mert minden esemény más és mindegyik csodás a maga egyedisége, a maga szereplői miatt. Mindig arra törekszem, hogy jobban megismerjem az események főszereplőit, ezek családjait és elvegyüljek a vendégseregbe, hogy a „Jaj, itt a fényképész, vigyázzatok!” kijelentést az „Észre sem vettük és milyen csodás fotó lett rólunk!” mondat váltsa fel.   

Romániában, Erdélyben, pontosabban Marosvásárhelyen élek, de nyitott vagyok bárhol fotózni, hiszen a  másik hobbim az utazás. S hála a fotózásnak mára már több várost, sőt több országot is bejártam ezáltal.

Show More


 

info@maef.hu
 

REFERENCIÁK

Fruska bisztró, esküvői helyszín Budapesten

© 2019 Magyar Esküvőfotósok

LEZÁRT FOTÓPÁLYÁZATAINK

PARTNEREINK

Canon, Pentax, Ricoh, Sigma és Tamron hivatalos márkaszerviz