vissza

Soós Gergely

  • Facebook Social Icon

 

Sziasztok, Soós Gergely Tamás (Gergő) vagyok, esküvői fotós.

2014 óta fotózok esküvőket. Számomra a kezdetektől az emberi oldal, a pár és a vendégek érzelmeinek, interakcióinak bemutatása a legfontosabb. Azon őszinte pillanatok megörökítésére törekszem, amelyek hűen ábrázolják a szereplők személyiségét, a köztük lévő kapcsolatot és szeretetet. Egy gyengéd érintés, egy összenézés, egy ölelés, egy belső poénon való nevetés vagy a táncparketton történő önfeledt mulatozás – ezek azok a pillanatok, amelyek igazán személyessé tesznek minden esküvőt.

 

A nagy nap folyamán – a kreatív fotózástól és a csoportképek készítésétől eltekintve – nem avatkozom bele a történésekbe, hanem szinte észrevétlenül, sokszor a családtagok és barátok közt elvegyülve, testközelből rögzítem az eseményeket. Ezen belső nézőpontnak köszönhető a képeimnek az a közvetlen aurája, amit a párok nagyon szoktak szeretni, hogy a fotóim nem csak ábrázolják az eseményeket, hanem újra átélhetővé is teszik. Erre törekszem, hogy a képek akár több év múlva is azt az érzelmi hatást tudják kiváltani a nézőjükben, mintha újra ott lennének azon az egyszeri és megismételhetetlen napon, a számukra legkedvesebb emberekkel körülvéve.

 

Esküvői fotósként nem csak a maradandó képek készítését tartom fontosnak, amiket újra és újra öröm lesz végignézni, hanem azt is, hogy az első kapcsolatfelvételtől a képek átadásáig a legjobb szolgáltatói élményt nyújtsam. A párok nagyra szokták értékelni, hogy nemcsak fotósként lehet számítani rám az esküvőn, hanem olyan barátként is, aki végig velük van a nap folyamán, az örömteli készülődéstől a buli csúcspontjáig.

 

Az esküvő előtt egy külön napon jegyesfotózásra is sort keríthetünk. Ez azon kívül, hogy egy szuper élmény, amiből sok szép közös kép születhet, arra is jó alkalom, hogy ráhangolódjatok a nagy napon rátok váró fotózásra.

 

Dunakeszin lakom, de a párokkal az első személyes találkozóra általában Budapesten szoktunk sort keríteni. Egyébként az egész ország területén és akár azon túl is vállalok esküvői fotózást. Három évet éltem külföldön (az Egyesült Államokban és Dubajban), úgyhogy tökéletesen kommunikálok angolul is, ha arra van szükség.

Show More


 

info@maef.hu
 

REFERENCIÁK

Fruska bisztró, esküvői helyszín Budapesten

© 2019 Magyar Esküvőfotósok

LEZÁRT FOTÓPÁLYÁZATAINK

PARTNEREINK

Canon, Pentax, Ricoh, Sigma és Tamron hivatalos márkaszerviz